Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små liv

Den blanka sidan kan fyllas utav toner
den mörka själen kan fyllas utav ljus
den stigen ingen vandrat börja fyllas utav steg

Toner som inte sjöngs ord som aldrig sas
läppar som förblivit tysta, talade i extas




Fri vers av Crumble
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumble
Crumble