Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en atombomb

Cancer
som en atombomb (bom)
slår plötsligt ner
och
lämnar bara spillrorna kvar

Cancer
som en atombomb (bom)
och sen blir ingenting som det en gång var




Fri vers (Fri form) av molndansare
Läst 349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-11 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket bra beskrivning av en måttlöst hemsk sjukdom. Applåder från mig!
2013-04-16

  Tino
En kort liten text men med en stark handling
En sjukdom som får alla att lida
och ingen verkar vara oberörd.


".....och sen blir ingenting som det en gång var"

Men du har blottat känslan som efterlevs
av detta besked

Det gäller att försöka anpassa sig,
forma de nya dagar som väntar
hur mkt vi än vill och längtar
Applåder



2013-03-30

  Daniel_78 VIP
den ljudmässiga bommen du lägger in i texten tycker jag är tuff.
jag skulle gärna se att du utvecklar och bygger på texten ännu mer!
2012-03-13

    ej medlem längre
kräftan är obönhörlig.
så är det
bom!
2012-03-12

  mickech
Så är det, den slår ner som en bomb!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

molndansare
molndansare