Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energisnålt


Tassar kropp och svans

kröp ihop till liten boll

Stängde ut kylan




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 699 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-26 14:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja jag vet preic shur detta känns...jag har en beardedcollie...hon har ju så lång och varm päls...det är sååå gött att krypa intill henne...
2006-01-26

    Richard
Mysigt. Ser katten, hunden?
Alla dina haikus är bra och trevliga att läsa, tycker jag.
2006-01-26

  Markattan
Så härligt, det ligger några såna bollar runt omkring mig ;o)
En målande och mysig haiku.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP