Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men de kommer mer och mer


Vårtecken i mars

Vårtecken -
oj en knopp
som tittar opp

Vårtecken -
en trana har
landat så dansant
vid Hornborgasjön
och snart kommer nästa
till slut de oss i norr oss gästa

Vårtecken -
vintertid byter snart skrud
till sommartidsljud

Vårtecken -
vårjacka plockas fram
jag ser fram mot när vägen
borstas bort från allt grus
och damm

Vårtecken -
jag hör hur skatorna skrattar
gott
då de marssolen nu återfått

Vårtecken -
tänk de blir
bara fler
och fler
som vi ännu längre fram ser

120312




Fri vers av sajo
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-03-12 19:20



Bookmark and Share


  ULJO
Så underbart det är när atmosfären visar vårtecken
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo