Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu kors är frälsning och läkedom

för var och en,

som tror på

Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
falskt.
2012-03-13

  Anders Nordlander VIP
sant
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld