Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina demoner

Du vet att det gör ont
Och jag vet att det gör ont
Men den här gången
I dig
På samma sätt som demonerna
Bott hos mig

Du vill inte konfrontera
Bara fly
Springa
Springa
Springa
Tills det inte längre finns
Någonstans
Att ta vägen

Jag har lärt mig
Att dem äter människor
Inifrån
Och ut
Jag vill inte se dig
Försvinna in i dimman
Fastna i deras grepp
Och förlora
Det som gör dig lycklig

Jag vet
Att du måste
Dra ut dem
Hur ont det än gör




Fri vers av Fröken Fri
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Fri