Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet med Påvekyrkan

är, att den samlar kring Påven -och hans falska läror

i stället för kring JESUS Kristus och

Hans eviga Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-03-14 09:09



Bookmark and Share


    Meretseger
som satir mycket bra, för övrigt Joh 17:11
2012-03-14

    Sven-Erik Sköld
Papillon, jag håller på; därav texten.. Mvh S-E
2012-03-14

    papillon
Jamen, det är ju förfärligt!! Gör något, Sven-Erik, gör något!!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld