Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Progg till Nyrika på 30 år....





Ty Internationalen....! Störta Franco! Ner med kapitalet!!!
Chile Chile Solidaritet!! Leve FNL!!! Krossa USA-imperialismen!!!!

(30 år senare...)

Älskling..... jag tycker vi ska ha den där ekparketten med värme i...
& det där dyraste kaklet är så tjusigt... & nu har vi ju faktiskt råd...
Kristallglasen var så fina, jag tycker vi köper 10 stycken.
Är så glad att vi har så mycket pengar... det är vi värda...
Tycker också du ska köpa den där Armani-kostymen, för du är sååå
stilig i den! Ska vi inte köpa den där mercan också...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-14 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ligger mycket i detta.
2012-03-14

    Jane S VIP
Finns det någon generation som är mer egoistisk än den? Tyvärr tillhör mina föräldrar den- tack för din text!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP