Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄRTA!!

Ser du mina öppna sår
där jag i mörkret går

Ser du hur mina tårar rinner
nerför min svarta
själ som sakta brinner

Ångestens svarta tryne
kan få dig att se i syne...




Fri vers av mickech
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-14 15:09



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Inlevelsefull och stark!
2012-03-15

    lory
djup text om den hemska vännen ångesten..hatten av för den.....
2012-03-15

  bittemi VIP
Bra skrivet om ångest. Texten berör
2012-03-15

    ej medlem längre
Mörkt och tungt...du skriver så det känns.
2012-03-14

    ej medlem längre
Dina ord hugger tag som en kall hand....bra skrivet!
2012-03-14

  M.A.J.R
Härlig rim och så starka ord
guld rader i mina ögon applåd
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech