Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veckorna går och går tiden den går och går


Vinterombyte

vinterombyte

till sommar mellan

fjolårslöv vårvila

120314




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 21:29



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo