Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmande

Hur ska jag närma mig
dig
hur vågar jag röra dig
av kärlek
bara kärlek
inga
anspelningar
på sex, njutning
utan
bara av
kärlek..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-03-14 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra