Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenläcka

Mitt hem är
upp-och-ner
golvet är upprivet
dammet ligger
överallt
mina köksskåp gapar
tomma
luckorna borta
byttor, kastruller
står här och där
ändå
har jag koll
vet ungefär
var allt är,
men
det är
t r ö t t s a m t.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra