Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om föräldraskapet som kommer någon gång...


Välkommen till världen

Jag ser alla annonser
Som talar om nyfödda
Själv måste jag vara noga
Med att låta allt vara som det är
Och ändå få födas på nytt
Varje dag
Jag är min egen
Har färdats till andras centrum
Måste nu hitta mitt eget
Ljuvliga resa du är min
Från första parkett ser jag
Vägen som är mitt liv




Fri vers av Annette E
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-01-26 20:29



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
fin och hoppfull
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette E