Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom frostat glas


Genom frostat glas

såg jag dig avklädd sårbar

med brutna vingar




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-01-26 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP