Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om morgondagen aldrig kommer...

Säg till honom hur mycket jag älskar honom.
Han ska få titta på allt jag har gjort till honom.
Han är min enda värld!
Du ska bara veta hur mycket jag älskar honom.

Låt honom få veta hur mycket han betydde för mig,
säg det till honom efter min död.

Han känner inget för mig, men jag har känslor för honom.

Om morgondagen aldrig kommer för mig, så vet du vad du ska göra.

Säg till honom hur mycket jag älskade honom!
Han ska få titta på allt jag har gjort till honom.
Han var min enda värld!
Du skulle bara veta hur mycket jag älskade honom.




Fri vers av charlotta
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-01-26 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta