Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Alla själarna är mina, säger Herren" JESUS: "Be skördens Herre, att han sänder arbetare till sin skörd" "skörden är mycken, men arbetarna är få"


GUD SAMMANKALLAR ALLT SITT FOLK I DENNA TID!

Han sammankallar oss till Sina vägar, till Sina tankar,

till Sin undervisning, till Sin utrustning: Andens

nådegåvor, kraft och liv! till att bärga

Hans skörd; alla ofrälsta själar

på väg att gå evigt

förlorade.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger
Publicerad 2012-03-17 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld