Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härligt att se naturen hur den ändras


Årstidsförhoppning

Vintersol bleknar

vårsol räknar fräknar

sommarföhoppning

120317




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-17 09:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig
2012-03-17

    Birgersdotter VIP
Härlig
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo