Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir sommartid snart


Nästa helg

vintertidsavstannande

vår och sommar går an

tidsombyte

120317




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-17 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På tiden.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo