Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan endast tänka om det som varit eller fantisera om det som skall bli, men i det tidlösa här kan tanken inte tänka.

 




Ickevetandets frihet

 

 

Släpper allt jag klamrat mig fast vid

Öppnar händerna och hjärtat

 och upptäcker

 ickevetandets frihet

det omedelbara underbara

Livet är så levande vibrerande

här där det alltid är

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 20:25



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det är sant och något att gång på gång meditera över... att släppa taget, utan att tappa modet...
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP