Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående alla våldtäktsoffer och deras plågoandar






Hörde på nyheterna om att massor av kvinnor i tältlägren på Haiti blir våldtagna. Jag kan inte fatta hur man kan begå en sån fruktansvärd pervers handling som att våldta en kvinna! Hur kan man bli sexuellt upphetsad på en ångestfull och skräckslagen kvinna?? Ondskan har inga gränser...
Hur kan en våldtäktsman leva med sina avskyvärda handlingar, hur håller hans liv och psyke ihop?? Äcklad och djupt indignerad har jag lust att kräkas när jag tänker på det, och mina böner och tankar går till dessa våldtäktsoffer, men också till våldtäktsmännen, som måste vara så vilse som människor kan vara.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-19 19:22



Bookmark and Share


  Angeldust
Nej Ondska har inga gränser, min far var ett svin utsatte mig för incest...Han är död nu...skönt <3
2012-03-20

  Mizza
Du delar samma tankar som mig. Män som våldtar kvinnor på detta sättet är skandalöst. Jag läste i tidningen igår om åtta män som våldtog en kvinna samtidigt, den mest avskyvärda våldtäkten i nordens historia, säger de. Vart är världen påväg?
Dödsstraff till sådana svin säger jag bara, möjligtvis kastrering.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP