Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på kärlek

Jag väntar och väntar.
På dig.
min älskade
mitt liv
mitt allt
och jag är livrädd
för dagen när du inte kommer hem längre
när mitt hem inte längre är ditt hem
när du går hem till ditt eget hem
lever ditt liv
med dina vänner
dina planer
jag hade följt dig till världens ände
hade du sagt hoppa vid slutet hade jag gjort det
jag vill vara där du är
vill att du ska vilja vara där jag är
att du skulle vilja följa mig
kanske någon gång i framtiden säger du
du kan inte lova något
jag måste leva själv nu
bli lycklig
bli lycklig
bli lycklig
leva mitt liv
göra mina planer
inte vänta
inte älska dig
inte sakna dig
inte behöva dig
inte vara ledsen
jag ska vara lycklig
men jag ser ingenting
hör ingenting
förstår ingenting
det finns inget jag att vara
det finns skärvor, delar, stycken
oceaner av sorg
en värld av ensamhet
skogar av mörker
det finns ljus säger du
du är inte död
jag är inte hopplös
det går bara inte
du och jag
jag gör dig inte lycklig längre
sanningen gör så ont att jag vill upphöra att existera
jag ville ge dig allt
vara allt
mitt hjärta vill vara ditt
du önskar att jag inte kände så
du vill inte att jag ska vänta på dig längre
jag ska inte vara din
kanske vi kan ta en espresso nån dag säger du
kanske du kunde laga mat till mig ibland
kanske det blir vi igen
kanske
kanske
kanske




Fri vers av Bea Bruteskog
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-21 09:29



Bookmark and Share


  anita VIP
Bra skriven
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bea Bruteskog

Senast publicerade
online
I väntan på kärlek
* Se alla