Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade bort Dig

någonstans efter

vägen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-21 11:17



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Svårt att vända tillbaka och söka den borttappade.
2012-03-23

  Miss Mi
Få ord som säger så mycket.

*applåd*
2012-03-23

  zallander
Man undrar vem?
2012-03-23

  Feuerzeug
Tappade bort målet.

Det är sånt som lätt händer längs vägen.

=)
2012-03-21

    Sven-Erik Sköld
tjaa, den kan ju innehålla värdefulla anteckningar..
2012-03-21

    ej medlem längre
en papperslapp?
2012-03-21

    Sven-Erik Sköld
Måhända en papperslapp, som i en av Ferlins mest kända dikter..? Mvh S-E
2012-03-21

    ej medlem längre
vad är det du har tappat bort, Sven?
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld