Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds folk leds ständigt in i nya fängelser, in i nya kyrkoorganisationer

in i ritualer och förtryckta

programpunkter, men Andens vind

blåser fri, utanför alla dessa barriärer och

söker Sig ständigt nya vägar, för Guds Ord bär


inte bojor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-03-21 11:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var och en ska befinna sig i en liten enmansförsamling, trots att Hilding Fagerberg sagt att två är det minsta man kan vara för att vara församlade.
På samma sätt som det finns anledning att varna för överdriven kollektivism finns det också anledning att varna för dito individualism.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld