Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER; vårt uppdrag här i världen är:





POETER; vårt uppdrag här i världen är att öka LJUSET

att väcka alla sovande själar till att känna ÖMHET

Med våra ords HELIGA ENERGI upprätta VÄRDIGHETEN

Vårt kall är att sprida SJÄLVKÄNSLA och ALLVAR

Jordens SALT ska vi vara; beväpnade med SANNING

KÄRLEK och UPPROR som ska föda VÄRLDEN på nytt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-21 14:25



Bookmark and Share


    lory
gulle dig som k.polack säger....

bravo säger lory!!!!!
2012-03-21

  Mats Henricson
Bokmärker !
2012-03-21

  Mats Henricson
Gillar, häftigt det här med omväxlande versaler och gemener ,undrar vem som inspirerat dig till det ?
2012-03-21

  M.A.J.R
Så sant
instämmer här med texten
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP