Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om ditt hjärta

Så påfågel fjärils flimmrande sublimt...

Stanna kvar länge i blicken och känn hur det känns..

Titta in..

Kanske är det där du får lugn
din..min..Vår..stund..

Se till att själv vara den rätta!
Kom i själslig form

Det kan få ditt hjärta,
att sinnligt lätta




Fri vers av Songbird VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-21 17:15



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så innerligt vackert...
2012-04-25

  Lena Själsöga Keijser
en bild
att stiga in i

uppleva fjärilsljuset

en vacker bild
med så vackra så kallade efterklanger

tack
2012-03-25

  Georg Möller
En fjäril... Jag älskar fjärilar! ,-)
2012-03-22

    lory
nice,nice my friend....hugs
2012-03-22

    ej medlem längre
ljuvligt varm och fint skriftat...
2012-03-22

    ej medlem längre
Själslig form...ja, det är nödvändigt, även för den kroppsliga formen, den som gör att vi LEVER och bejakar LIVET
2012-03-21

  M.A.J.R
Härlig text bravo
du skrev livligt och la upp som den ska
applådera glatt !
2012-03-21

  anita VIP
Fin dikt.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP