Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är de verkligen så?

Killar kommer killar går, och vännerna består? Fast är det verkligen så?
Killar kommer killar går, det är något vi ibland inte förstår oss på.
Killar kommer killar går, det är något vi faktiskt får lära oss att förstå.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson