Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vinden (Anden) blåser var den vill, du hör dess sus, men vet inte varifrån den kommer och vart den går. Så är det med var och en som är född av Anden".


Det finns något som heter; Guds älskade barns frihet!

och det är INTE att bli instoppad

i formalistisk verksamhet

uttänkt av ett antal


människo

hjärnor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-03-22 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld