Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min röda ros

du har varit som en röd ros
i ett förbränt och dött landskap
du har varit ett brinnande ljus
i ett kolsvart mörker
du har varit min ledsaga
i mitt förvirrade liv
men rosen har vissnat
och ljuset har slocknat
allt som är kvar
är salta tårar mot min kind




Fri vers av Jocke E
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-22 13:12



Bookmark and Share


    lory
skickar dig kram...det kommer nya blommor i ditt liv...fina metaforer
2012-03-22

  helenita VIP
Tragisk...
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jocke E