Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlade texter


IV; Mellanspel

I. Innan sönderfallet

Jag ska öppna mina revbens bur
Släppa förhoppningarnas fågel fri
För att krascha, krossas
Mot besvikelse, betong
Eller sakta sväva, lyfta
Mot himlar bortom vår



II. Mot grönska

Ord dödar drömmar
Som tystnaden har sått

Rycker upp med rötterna

Sanningen vattnar förtroende
Där slutenheten skapat sand

Planterar om.



III. Framåtblick

Nya dagar

Med öppen bröstkorg
Och blicken genom glasrutan
Blickandes mot

Nya dagar




Fri vers av Tove Viola
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-22 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Viola