Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR OCH EN HARADSBO HAR FÅTT ETT LÖFTESBREV FRÅN GUD!

och för övrigt alla andra jordens inbyggare:

det som står skrivet genom profeten

Jesaja, i hans kapitel 53


och JESUS har gett Sitt liv, Sitt blod,

för att bekräfta - intyga - det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-03-23 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld