Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dör jag nu

dör jag tacksam:

därför att Gud

varit så

god


mot mig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-03-23 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld