Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, ni får ursäkta om jag gjort några stavfel. Är inte helt fullärd ännu. Eftersom det här är min första dikt i forumet, och att jag knappt skrivit på mina 13 år vill jag gärna ha lite konstruktiv kritik.. Iallafall, tack för att du läser.


Träden, liven och du

Livet är som ett träd,
det växer över våra huvuden,
delar sig i anpassningen.
Relationer är som löven,
de flyger av,
flyger runt,
flyger bort med vinden.
Jobben,
åren i skolan,
det trädet utsätts för i unga år och allt annat som bara packades ihop i lådor,
det är rötterna.
Rötterna som plötsligt kan ge vika,
kasta stammen mot den hårda marken.
Sedan ligger du där,
stammen,
och undar vad det var som gick fel.




Fri vers av Flickan med den röda klänningen
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-23 23:17



Bookmark and Share


  Diktarsmurf
Det var indrag med hjälp av mellanslag. Fast såg att det kanske inte alls fungerade.
Annars skulle du kanske kunna skriva texterna i längre meningar utan att hoppa ner ett steg för att få det att se lite finare ut.

Peace out! c:
2012-03-24

  Diktarsmurf
"Livet är som ett träd,
det växer över våra huvuden,
delar sig i anpassningen.
Relationer är som löven,
de flyger av,
flyger runt,
flyger bort med vinden.
Jobben,
åren i skolan,
det trädet utsätts för i unga år och allt annat som bara packades ihop i lådor,
det är rötterna.
Rötterna som plötsligt kan ge vika,
kasta stammen mot den hårda marken.
Sedan ligger du där,
stammen,
och undar vad det var som gick fel." Borde fungera. c:
2012-03-24

    Flickan med den röda klänningen
Oak, gjorde inskjutna stycken, men det togs bort..
Hur ska jag göra då? Om jag helst inte ska skriva bl.a det eller som?
2012-03-24

    Oak VIP
kärlek är inget adjektiv kom jag på
2012-03-24

    Oak VIP
Imponerande fint.

Jag e ingen expert

Dela upp texten på lämpliga ställen.

Försök om möjligt undvika dessa ord åtminstånde upprepningar av de, "som, det, eller, allt, även adjektiv som kärlek är bra om man kan hitta andra sätt att uttrycka än rent ordagarant"
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan med den röda klänningen