Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit också


Brunsvart ligger snön på vår gård...

Tack för det alla bilar och tradare
Tack för det alla tågen och bussarna
Tack hunden

Hoppas på nysnö




Övriga genrer av Therés
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-01-27 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!