Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009 (repris)


g som i gemenskap

Min mors ätt
hade hästgård
Min fars ätt
var hästjuvar
vi kallar det i
familjen
för tur i kärlek

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-24 17:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Den var bra! :))
2012-03-27

  kath
opposites attract :)
nice !!
2012-03-25

    ADI Nehlin
passade ihop som handen i handsken då :-)
2012-03-24

    lenakarin
Den är ju underbar!
Välformulerad o stringent.

Man undrsr ju vad sonen kom att jobba med, veterinär?
2012-03-24

  maria kide
love works in mysterious ways
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP