Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll din ångest hård och full

Livrädd att förlora det jag har kvar
Livrädd att vinna det jag inte har

Skalar skalor skört
Bröstets sarg så mört

Du dyrkar doft av eld

Du flyttar in i fel hår av dess hin

Förlåt.. men det gör ont fram och bak
I allra högsta grad min ensak

Slickar brännande sår

Lever och lär så gott som det förmås

Det brister och det kan inte tydas
Hur än du vill att hjärtat skall lydas

Skalar.. gamla lager för att bygga nytt
Spara tider i en ask från det som flytt

Gripet ur luften med mänsklig karaktär
hur galet det låter när jag önskar du var här

Mister aptit i hjärtats hoppande slag
Suktar din åtrå utan att du vet eller anar varje dag

Soltorka hjärtats blöta

Så värme fuktigt får tränga in

Livet räddar livet ännu en dag

Svag
?
Jag




Fri vers av Songbird VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-03-24 20:37



Bookmark and Share


    lory
reflektioner om livet.....fint
2012-03-29

  Georg Möller
Älskar "Skalar skalor skört"!

Tog mig friheten att skala och bygga ur din text... en liten haiku:

//
Skalar skalor skört
soltorka hjärtats blöta
bröstets sarg så mört
//

Tack! ,-]
2012-03-27

  gasping for a smoke
fint.
"Skalar.. gamla lager för att bygga nytt
Spara tider i en ask från det som flytt"
..skulle kunna vara en rad i en sång som aldrig slutade lyssnas på: generation efter generation.
fint, och bitvis framför allt fenomenalt. tack.
2012-03-25

  Rise Little One
det berör... från varje mening...
2012-03-25

    ej medlem längre
var rädd om dig!
tiden, den underbara
vet ju...
fint du skriver
2012-03-24

    ej medlem längre
Känslofyllda rader...dina ord ger reflektioner...
2012-03-24

  Ex¤animo
denna talade...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP