Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är försent!

Vet du om en sak?
Jag älskar dig!
Små enkla ord
som visar hur mycket
jag älskar er,
mina alla.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-03-24 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra