Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No need to rush, no need to rush

There's no need to rush, beacuse IF something is meant to be it will happen, sooner or later.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson