Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh!

Inne i det där lilla, fina nymålade huset,
är allting så perfekt! Ingenting går sönder!
Råkar lillflickan ta sönder något fixar pappa det bums,
det där huset är så perfekt!

Inga fönster går sönder, inget lakan behövs byta,
människorna där behöver aldrig duscha eller kissa!
För allting där är så perfekt.

Tänk om vår värld också var så perfekt,
inga krig eller något våld.

Men vi måste bara inse att denna perfekta värld,
kan vi inte få!

Det kommer bara finnas i det lilla fina nymålade huset.
Vi måste också bara inse att denna perfekta värld bara existerar
inne i lillflickans dockhus...




Fri vers av charlotta
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-01-27 20:14



Bookmark and Share


    steffe struts
tänkvärt och vackert!

stefan
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta