Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU VILL ATT DET SKALL GÅ DIG VÄL

i tiden och i evigheten:

vänd Dig då till

JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 09:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
King Karl
Darling, You’re Picture in the shadow or Jesus is the same to me.
” invisible”.
I do not like either invocation of him to help with its blood and flesh bred.
You see only wars brings our religions.

Happy Weekend & free mind
Diana
2012-03-25

    ej medlem längre
suffer and suffer and suffer in pain.
2012-03-25

    ej medlem längre
alla ni jesusdyrkare ska upp på korset. och lida. ni ska sannerligen lida.
2012-03-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Behandla
alla andra väl!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld