Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvandlingsnummer kan ta sig ut 'som över en natt'. Ibland tar de dock något längre tid.


Dagens reflektion 2012 03 25






Jag hade litet tur igår, den gloria jag så länge sett
över en medmänniskas huvud
förvandlades i som ett annat ljus till en lagerkrans.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-20 18:11



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Tre rader som föder tankar som biter sig kvar. Tack för dina ord.
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP