Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kristen är du himmelrikets sista utpost

till människorna

på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-25 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jo, precis. Men en av kommentatorerna här tycks mena att himmelriket finns även i dem som inte släppt in det och att dessa skulle kunna gestalta detsamma.
Jesus har uttryckligen sagt att man måste bli född på nytt, född av vatten och ande, för att kunna komma in i Guds Rike.
Det vet du. Det vet jag. Men andra tycks inte veta det.
2012-03-26

    Sven-Erik Sköld
JESUS till Sina lärjungar: "Himmelriket är invärtes i er"
2012-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte gestalta något som man inte har del av.
Bibeln, Guds Ord, kallar den kristne för Kristi medarvinge och säger att de kristna är ett konungsligt prästerskap.
Bibeln säger också att vi INNAN vi blev frälsta var värda att avskys. att vi var djävulens barn.
Get your facts straight, mate.
2012-03-25

    ej medlem längre
Det är Gud som har pejl på allt. Det finns en fara i att bli för grandios och märkvärdig.

Har upplevt många icketroende som har gestaltat dessa utposter från himlen på ett mycket gott sätt, utan att ens veta om det. Det är inte så enkelt att bara kalla sig för nåt.
2012-03-25

    ej medlem längre
dagens sämsta. usch vilken dynga du producerar.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld