Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?" "Den som tror på mig, skall leva i evig tid".


VAD SKALL MÄNNISKAN GÖRA FÖR ATT GÅ EVIGT FÖRLORAD?

Ingenting.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-03-25 21:05



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
I valet mellan att beskäftigt tro sig veta vad som är bäst för alla människor och att göra ingenting är det bästa att göra just ingenting, och respektfullt låta var och en komma fram till sin egen unika livsväg genom denna värld.
2012-03-25

  Annie b'larsson VIP
Texten i ingressen är något som vi alla har läst och hört och redan känner till. Sedan skriver du en fet rubrik som är en fråga. Därefter kommer din text:

"Ingenting".

Herregud! vad vill du...


Tydligen tycker du inte att någon annan här än du, vet någonting om något. Du har tagit patent till och med på Jesus. Mer stursk kan man inte bli.
2012-03-25

    ej medlem längre
jag ska inte säga att jag förväntade mig mycket, men bristen på innehåll i den här texten gör mig nästan mållös. det är dags att sova nu Sven, tror jag.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld