Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Det var våra synder han bar, våra sjukdomar dem lade han på sig, för att vi skulle få frid och genom hans sår blir vi helade"


FÖR ATT LÄKA DEN SJÄLSLIGT OCH KROPPSLIGT TRASIGA MÄNNISKAN

Den från Gud avfallna Människans tillstånd

måste någon bära hennes

synd och sår:


Det blev Jesu uppgift, som Han

frivilligt tog på Sig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-03-27 06:45



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Syndabockstanken sitter djupt i det mänskliga psyket:

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/existentiellt/hitta-syndabocken-ett-evigt-behov_6952541.svd

2012-03-27

    ej medlem längre
dumheter som vanligt.
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld