Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Bröderna Lejonhjärta

Solen skiner över dalen
men skuggas av ondska.
Grönt friskt gräs
bränns av vidundrets eld.

En vit duva flyger mot blå himmel
med budskap till en annan dal.

I en mörk grotta
i ett mörkt, kargt land
sitter en fånge och väntar
på Stridens Dag
som skall ge de gröna dalarna
Frihet.

De två som kommer
med räddning är på väg.
En farofylld färd
över berg och flod.




Fri vers (Fri form) av Dakota Quinn
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 17:21



Bookmark and Share


  Yheela
Filmens bilder flimrar förbi, skickligt ordat. ^_^
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Dakota Quinn
Dakota Quinn