Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som jag kom på idag


Vårtexter

Det är så härligt
att läsa poeternas
texter om våren

att få följa med
på en resa i hela
vårt underbara Sverige
när havet börjar vakna
till liv, naturen försöker gnugga
sömnen ur ögonen från söder till norr,
den första tussilagon
ja det är helt underbart att läsa texter
om årstids spåren

en stund varje dag
letar jag efter vårens tecken
ibland räcker det med att jag sätter
mig på bänken utanför där jag jobbar
och intar alla vårens ljud
porlande vatten,
fiskmåsar som skriar,
bilen som sopar grus
och någon som nyser
ja i vårsolens sken kan man
inte säga man fryser

nu fortsätter jag njuta av
alla våra läsvärda ord
om årets vår
tänk verkligen vad fort tiden går

120327




Fri vers av sajo
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målande vackert om årets vackraste årstid när livet kommer tillbaka. Gillas :)
2012-03-27

  ERD-man-SKY VIP
Våren och poesi som skriver om den är alltid är oftast ett tecken för hopp…
Amazing dikt!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo