Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pust

En pust i nacken, jag vänder mig om.
Dina bruna ögon möter mina. Äntligen.
Närheten, som jag väntat på.
Du som så länge varit hemifrån.
Nu är du åter.
Du har hittat hem, för en kort stund.
Sedan slits vi isär, igen.
Längtan tills vi återigen andas samma luft är oändlig.

Kom hem




Fri vers av Ellen K
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-03-27 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellen K
Ellen K

Senast publicerade
En pust
nytt liv
* Se alla