Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utåtvänd?

Hör världen!
Ett eko?
Bara suset av egna tankar.
Vrålet av hjälp
vänder sig inåt.
Imploderar.




Fri vers av Knickedick
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-03-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick