Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gittan med sköna fittan




Och så var det Gittan

Hon med sköna fittan

Hon vaknade varje morgon stormkåt

Hon var frustrerad och föll i gråt

Hon längtade efter en underbar man

Med blossande stake hård och grann

Det hon gick igång av var kärlek

Hon ville att livet skulle vara en erotisk lek

Det sög i hennes våta fitta

Var skulle hon en älskare hitta?

Gud sa till henne: "lev, knulla och njut!

Jag ska sända dej en man, du ska få massor av skjut!"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-28 22:27



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Inte så bra Johan,
du kan ju bättre!
2012-03-29

  Bo Himmelsbåge
...den här dikten var det verkligen must och märg i...! ...man kan säga att den verkligen flödar av Vårens sav...! ...jag tycker synd om Gittan...! ...skicka henne till mig...! ...jag har massor av Kärlek över nu i Hänryckningens tid...!
2012-03-28

  om en Siri
Hm, sannerligen en text som man hajjar till av men jag har lite svårt att förstå poängen med texten.
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP