Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom då det regnade igår


Regndroppar

Regndroppar från himmel grå
Regndroppar på något vis är de ändå blå

Regndroppar vem är det som gråter?
Regndroppar tyst så sövande de låter

Regndroppar tvättar bort pollen
Regndroppar fyller den viktiga rollen

Regndroppar gör naturen glad
Regndroppar gör oss pollenallergiker gladare
Regndroppar gör toner i dur och då blir man
bara så där en känsla av att man känner sig gladast

120329




Fri vers av sajo
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-03-29 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo