Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse strålade morgon ljuset in på mina sovande små barn. Så mycket vacker djup kärlek att det känns i hela inom..precis som önskan om..


Livet är en Morgonsol,

du och ljuset.. dess vackra gåva.



.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 673 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-03-29 10:03



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Mycket bra!
2014-08-24

  Hanna Mari Wallin
Det är verkligen en gåva att kunna beskriva så mycket känsla med så få ord....

stor applåd till dig!
2012-04-25

  in effigie VIP
helheten av liv...vackert
2012-04-14

  aol
vackert ömt,
2012-04-01

  limerick
Få ord med skönt hög specifik vikt för att tala fysikers tungomål.
Islänningen skulle kalla det lakoniskt. Önskar dig en solig dag!
2012-03-29

    lory
och ingeting mer.....enkelhet o tacksamhet..vackert o innerligt....mmmmm..det bästa som finnns......kramar
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP